torsdag den 16. september 2010

7 skøre modeøjeblikke

Lady Gaga poserede forleden på den røde løber i et noget atypisk outfit. Eller snarere et outfit i et utraditionelt materiale. Sangerinden mødte nemlig op til Mtv's Video Music Awards i en kjole lavet af råt kød - og med matchende støvler og clutch. Bon appetit. Eller sådan noget.





Da Maison Martin Margiela viste sin forår/sommer 2009-kollektion, sendte han modellerne på catwalken med parykker, der dækkede for deres ansigter og med hår på tøjet. På Costume-redaktionen foretrækker vi nu tøj af bomuld, silke, læder og uld frem for hår.




Måske Giles havde spillet 1980'er-computerspillet Pac-Man, da han skabte sin forår/sommer 2009-kollektion. I hvert fald bar modellerne Pac-Man lignende hjelme på catwalken.





Viktor & Rolf ligger i superligaen, når det kommer til opfindsomme shows - for eksempel sendte de modellerne ind på catwalken med spotlights monteret til kroppen, da de viste deres efterår/vinter 2007-kollektion.





Da Giles viste sin forår/sommer 2007-kollektion, gik denne model på podiet i en kjole med indbygget hjelm og fjer. Ikke just super sommerlig.






 Gem dårlige hårdage og trætte øjne væk bag Gareth Pughs firkantede hat fra forår/sommer 2008-kollektionen.






John Galliano er ophavsmand til mange skøre modeøjeblikke som dette farvestrålende look fra forår/sommer 2003-kollektionen.






Af costume

Ingen kommentarer:

Send en kommentar